Merry Christmas!!!

Prosinec 2012

TVD 4x09 - O Come, All Ye Faithful

26. prosince 2012 v 14:39 | *Lexi*

Oficiální synopse
ZIMNÍ KRAJINA ZÁZRAKŮ V MYSTIC FALLS - Zatím, co bude párty na téma "Zimní krajina zázraků" zaplňovat ulice Mystic Falls, Stefan (Paul Wesley) a Caroline (Candice Accola) se ocitnou v rozporu s Tylerem(Michael Trevino) kvůli jeho plánem Klause (Joseph Morgan) a jeho hybridů. Když Caroline navrhne řešení problému, Hayley (hostující hvězda Phoebe Tonkin) dá dramatickým způsobem najevo, že nejsou na jedné lodi. Později odhalí Klaus něco, co povede k chaosu a násilí. Mezitím se Elena (Nina Dobrev) s Damonem (Ian Somerhalder) vydají do Gilbertovského domu u jezera, aby pomohli Jeremymu (Steven R. McQueen) porazit jeho vnitřních démonů. Pomoc jim poskytne i Bonnie (Kat Graham) a profesor Shane , který odhalí kus dávné historie, což všem vyrazí dech. V této epizodě si zahraje i Zach Roerig (Matt)

Oficiální promo


Nina Dobrev

25. prosince 2012 v 21:39 | *Lexi* |  Nina Dobrev

Životopis

Nina Dobrev (*9. ledna 1989), celým jménem Nina Konstantinova Dobrev je bulharsko-kanadská herečka, známá pro svou roli Eleny Gilbertové v seriálu Upíří deníky.
Ve 2 letech se přestěhovala do Kanady (Toronto, Ontario). Již od mala se zajímala o tanec, hudbu, gymnastiku, divadlo a herectví. Modelingová práce ji zavedla do reklam a odtamtud to už byl jen krůček k filmu. Mezi její koníčky patří gymnastika, plavání, fotbal, tanec, horolezectví, snowboarding, jízda na koni. Herectví je její vášeň a ona to vidí jako dobrodružství, které právě začíná.
Od svých dvou let žije s rodiči a se starším bratrem v Kanadě. Navštěvovala Wexford Collegiate School for the Arts. Kromě herectví se věnuje tancovaní, gymnastice, divadlu,hudbě a modelingu. V roce 2001 se objevila v seriálu Degrassi: The Next Generation. Nejdříve si zahrála ve filmech Daleko od ní (Away from Her), Hra na rodinu (Playing House), V rytmu stepu (How She Move). Přelomovým filmem v jejím životě se stal snímek s názvem Too Young to Marry, který jí umožnil ztvárnit hlavní postavu, kde si jí všimli také jiní režiséři a nastartoval její hereckou kariéru. Následoval film Never Cry Werewolf, ve kterém si zahrála s Kevinem Sorbem.
V roce 2008 se objevila v muzikálu The American Mall a v letech 2009-2011 jsme ji mohli vidět v TV seriálu The Vampire Diaries nebo ve filmu Chloe.


Merry Xmas ♥

24. prosince 2012 v 12:39 | *Lexi* |  Novinky
Tááák a je to tady! Ano, dočkali jsme se. :D A když už teda máme dneska ten Štědrý den, tak Vám přeji krásné, šťastné, veselé a pohodové Vánoce a ať večer pod stromečkem najdete to, co jste si přáli! :)



The Vampire Diaries 4x10 - Official synopsis

23. prosince 2012 v 21:59 | *Lexi* |  Spoilery
REBEKAH JE ZPĚT. A I S POMSTOU - Rebekah, která se nečekaně objeví na Mystic Fallské střední, nemarní časem a snaží se vynutit od Stefana, Eleny a Caroline odpověď na otázku, jak jde pátrání po léku, což vede k šokující zprávě od Eleny. Když Bonniin otec, Rudy Owens, přijme roli zastupujícího starosty, stanoví si prioritu ochránit svou dceru, která s jeho náhlou potřebou sehrát roli v jejím životě, není tak úplně spokojená. Profesor Shane dál povzbuzuje Bonnie v důvěře ve své schopnosti, ale brzo se ocitne v nebezpečí, když odhalí příliš mnoho nesprávné osobě. Později Caroline dělá, co může, aby po násilném střetu utěšila Tylera. Mezitím, u jezera, Damon a Matt trénují Jeremyho, čímž se ho snaží připravit na cestu lovce, ale Klaus je s jejich pokrokem netrpělivý a tak se do toho vloží, aby celý proces urychlil.

Pozn.: Tento díl bude mít v Americe premiéru 17. ledna.

Klaus ~ 0.1

21. prosince 2012 v 16:59 | *Lexi* |  Fotografie
image

Zlatý :)

Katherine ~ 0.1

20. prosince 2012 v 20:59 | *Lexi* |  Fotografie

Katherine ♥

Bonnie ~ 0.1

20. prosince 2012 v 20:09 | *Lexi* |  Fotografie

Bonnie :) ♥

Stelena ~ 0.1

20. prosince 2012 v 19:59 | *Lexi* |  Fotografie

Aby to fanouškům Steleny nebylo líto... :) ↑↑↑

Caroline ~ 0.1

20. prosince 2012 v 19:49 | *Lexi* |  Fotografie

To nemá chybu :) ↑↑↑

Delena

20. prosince 2012 v 19:39 | *Lexi* |  Fotografie
Něco pro fanoušky Deleny :))

Ian Somerhalder

19. prosince 2012 v 21:09 | *Lexi* |  Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder(* 8. prosince 1978) je americký herec a producent, známý jako Boone Carlyle ze seriáluLost.
Narodil se v Covingtonu v Lousianě. Jeho otec Robert, stavební podnikatel, je anglicko-francouzského původu, jeho matka Edna má předky v Irsku.
Příjmení Somerhalder získal od svého adoptivního pradědečka. Jeho biologický pradědeček, který byl zámožný anglický velkostatkář, přivedl do jiného stavu jednu ze svých milenek. Zaplatil přistěhovaleckému pracovníkovi za to, že si tuto ženu vezme a její dítě pojmenuje Somerhalder.
Jeho rodiče se rozvedli v Ianových třinácti letech, potom vyrůstal s matkou.
Již v deseti letech se stal modelem. Procestoval celý svět a předváděl modely značek:Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Versace, Guess.
Jeho první velká role byla ve filmu režiséra Rogera Avaryho Pravidla vášně. Poté následovaly role v seriálu Smallville (postava Adama Knighta), Lost (Boone Carlyle), Kriminálka Las Vegas, Kriminálka Miami, Zákon a pořádek, Znovu na světě.

Jeho první velká role byla ve filmu režiséra Rogera Avaryho Pravidla vášně. Poté následovaly role v seriálu Smallville (postava Adama Knighta), Lost (Boone Carlyle), Kriminálka Las Vegas, Kriminálka Miami, Zákon a pořádek, Znovu na světě a The Vampire Diaries.

Jeho postava v seriálu Ztraceni

Boone Carlyle byl dalším zachráněných z přední části letadla společnosti Oceanic a také nevlastním bratrem Shannon. Pokusil se stát dalším vůdcem ztracených na strově ale neuspěl, protože byl příliš ukvapený a také mladý. Přesto se stal Lockovým pomocníkem a vzniklo mezi nimi silné pouto. Boone byl na ostrově 41 dní než podlehl zraněním způsobeným pádem ze stromu. Podle Locka byl Boone obětí, kterou si ostrov vyžádal.

Filmografie



  • Policie z New Orleans(1996)
  • Znovu na světě(1999)
  • Young Americans(2000)
  • Kriminálka Las Vegas(2000)
  • Anatomy of a Hate Crime(2001)
  • Smallville
  • Pravidla vášně(2002)
  • Kriminálka Miami(2002)
  • Fearless(2004)
  • V rukách nepřítele(2004)
  • The Old Man and the Studio(2004)
  • Lost(2004)
  • Pulse(2006)
  • Marco Polo(2007)
  • The Vampire Diaries (2009)


TVD - Spoilers 2 ~ 4x10

19. prosince 2012 v 16:39 | *Lexi* |  Spoilery
Klaus/Tyler
Bude teď Tyler v průšvihu, když se Klaus dozví, že se ho pokusil zabít?
Tyler byl určitě přidán na černou listinu Klause a to je něco, co se bude odvíjet ještě pár dalších epizod.
To, že se postavil Klausovi, bude mít své následky.

Stefan
V jakém rozpoložení bude Stefan po vánoční pauze?
Až se vrátíme, Stefan se s tím nebude vyovnávat moc dobře. Nadcházející epizoda mu zasekne dýku ještě hlouběji. Musí toho ještě mnoho vyřešit po emociální stránce a rozhodnout se, jak se s tím vypořádá. Cítí vážně tvrdou zradu od svého bratra, je hluboce zklamaný a cítí ztrátu své dívky.

Damon/Elena
Damon řekl Eleně, aby odešla. Je tohle konec jejich pouta?
Není to tak, že by se stvořitelské pouto přerušilo. Využil ho jen k tomu, aby jí řekl, aby odešla, protože pokud spolu nejste, ani nemůžete být ovlivňování poutem. V další epizodě uvidíme, jaký je pro ně život, když jsou od sebe. Jak obtížné pro ně je a jak silné je jejich odhodlání zůstat od sebe?

Hobit + Vídeň

18. prosince 2012 v 14:29 | *Lexi*
Ahoj, upírčata! :) Musm se přiznat, že tu poslední dny moc toho nepřibylo. Měla jsem je trošku nabitější, jak už napovídá titulek, v sobotu jsem byla v kině na Hobita. Jsem fanoušek fantasy, takže jsem si to samozřejmě nenechala ujít! :) Protože jsem nečetla knižní předlohu, vlastně jsem nevěděla, vůbec o čem to vlastně bude. Trochu jsem se bála, že možná v kině usnu, protože dvě a třičtrtě hodiny je opravdu dost, ale ukázalo se, že obavy byly naprosto zbytečné! :) Film byl opravdu skvělý a vřele ho doporučuju všem, kdo zatím váhají. Super akční scény, efekty i pár vtipných momentů... Už se nemůžu dočkat dalšího pokračování, které by mělo přijít do kin přesně za rok.
No, a včera jsem byla na výletě ve Vídni. Pořádala to naše škola a původně jsem se přihlásila se svou kamarádkou, ale ta bohužel onemocněla. Naštěstí tam jelo ještě pár kamarádů ze třídy a myslím si, že jsme si to opravdu skvěle užili. Máme spoustu zážitků, viděli jsme mnoho zajímavých a krásných míst, koupili jsme si pravé Mozartovy koule a navštívili jsme i tradiční vídeňské Vánoční trhy.



TVD - Spoilers ~ 4x10

16. prosince 2012 v 20:09 | *Lexi* |  Spoilery
Narazila jsem na jeden rozhovor s výkonnou producentkou TVD Julii Plec o desátém dílu 4. série... Kdo ještě neviděl 4x09, tak si to raději nečtěte :)

Nový starosta Mystic Falls

Jaké hlavní důsledky způsobí smrt Carol Lockwoodové?
První takovou odezvou bude, že město bude potřebovat nového starostu. Poznáme nového člověka, který se stane prozatimním starostou Mystic Falls. Bude to Rudy Hopkins a brzy se o něm dozvíme, že je to otec Bonnie. Bude mít dvojí roli: starosta města a táta Bonnie.

Jak bude na jeho návrat reagovat Bonnie?
Stejně jako každý teenager, kterému se vrátí do života rodič, který by chtěl mít najednou všechno pod palcem.

The Vampire Diaries ~ 4x10 ~ Promos

15. prosince 2012 v 12:09 | *Lexi* |  Proma



TYLER: Rebekah?
REBEKAH: Ahoj Tylere.
~ PŮVODNÍ JSOU ZPĚT ~
KLAUS: Jsi zde, aby jsi Jeremymu rozšířil tetování.
~ A ONI JSOU ŽÍŽNIVÍ ~
KLAUS: To je škoda.
~ TEĎ VÁLKA ~
STEFAN: O čem chceš mluvit? Kolika způsoby mi ještě můžeš zlomit srdce?
~ ZAČÍNÁ ~
JEREMY: Řekni Klausovi, že to neuděláme jeho způsobem

TVD - 4x09 Online - CZ titulky

14. prosince 2012 v 15:12 | *Lexi*
Tady máte 9. epizodu s titulky :) ↓↓↓
//Zde//

TVD - 4x09 Online

14. prosince 2012 v 14:49 | *Lexi*
Včera byla v Americe premiéra deváté epizody. Poku se chce te kouknout (zatím bez titulků) tak můžete zde.
Až bude i s titulkama, hodím vám tu odkaz ;))

Ian's Birthday

13. prosince 2012 v 20:49 | *Lexi* |  Ian Somerhalder
Vím, že je to se zpožděním, ale přece. :) Ian oslavil nedávno své 34. narozeniny, musím ale konstatovat, že vypadá stále skvěle. Tady máte jedno video z jeho narozek.


Úžasné video, hlavně ta část, když Ian ze srandy skoro hodí dort na Paula :DD

4x08 - We'll Always Have Bourbon Street

13. prosince 2012 v 20:09 | *Lexi*

Oficiální synopse
FLASHBACK DO NEW ORLEANS ROKU 1942 - Když Stefan svěří Damonovi své podezření o Eleně, tak nemá Damon jinou možnost než Stefanovi s pátráním pomoct. Kvůli hledání odpovědí navštíví Damon se Stefanem současné New Orleans, aby zjistili, zda nenajdou někoho, kdo by si vzpomínal na události z jejich poslední návštěvy v roce 1942, včetně Charlotte, Damonova starého románku. Zatímco jsou Salvatorovi mimo město, tak Elena, Caroline a Bonnie pořádají dívčí večer, ale emoce se vystupňují, když Elena prozradí šokující informace. Na Hayleyino naléhání čelí Tyler Kimberly, jednomu z Klausových hybridů, ale situace vyústí v násilí. Damon nakonec čelí srdceryvnému rozhodnutí.

Oficiální promo

4x07 - My Brother's Keeper

13. prosince 2012 v 19:59 | *Lexi*

Oficiální synopse
SOUTĚŽ KRÁSY V MYSTIC FALLS - Caroline dělá, co může, aby tu byla pro Stefana a Elenu během jejich těžkého období. Damon se snaží přesvědčit Stefana, aby mu pomohl odhalit motivy profesora Shanea, ale Stefan je rozhodnutý pokračovat v jiném - Klausově - plánu. Jak se blíží každoroční soutěž krásy Miss Mystic Falls, tak Elena a Caroline poskytují April radu, jaké šaty si obléct. Tyler a Haley zatím spolupracují na tajném projektu. Damon konfrontuje profesora Shanea svým podezřením. Vyplašený vidinou z nočních můr, které má, se Jeremy obrátí na Matta pro pomoc, ale situace se vystupňuje dřív, než kdokoli čeká.

Oficiální promo

Pozn. admina: Tato epizoda je super, zvlášť udělá radost Delena fanouškům.. Ikdyž Caroline by v některých chvílích mohla držet jazyk za zuby :DD